Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20415
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปัทมา พงษ์เกษen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:45Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:45Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 664 ป114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470134en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20415-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectวิทยาศาสตร์การอาหารen_US
dc.subjectหม่อนen_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.titleการผลิตน้ำหม่อนเข้มข้นโดยเทคนิคการทำให้เข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Processing of concentrated mulberry juice using freeze concentration technique / ปัทมา พงษ์เกษen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1052pp_tpg.pdf674.42 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_abs.pdf496.77 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_con.pdf472.43 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_ch1.pdf488.33 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_ch2.pdf934.98 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_ch3.pdf513.59 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_ch4.pdf659.12 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_ch5.pdf463.69 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_bib.pdf517.26 kBAdobe PDFView/Open
food1052pp_app.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.