Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20415
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปัทมา พงษ์เกษ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:45Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:45Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ป114ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470134 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20415 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | วิทยาศาสตร์การอาหาร | en_US |
dc.subject | หม่อน | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | การผลิตน้ำหม่อนเข้มข้นโดยเทคนิคการทำให้เข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Processing of concentrated mulberry juice using freeze concentration technique / ปัทมา พงษ์เกษ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1052pp_tpg.pdf | 674.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_abs.pdf | 496.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_con.pdf | 472.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch1.pdf | 488.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch2.pdf | 934.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch3.pdf | 513.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch4.pdf | 659.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch5.pdf | 463.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_bib.pdf | 517.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_app.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.