Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20414
Title: การพัฒนาแยมเสาวรสดดยใช้เพกตินจากเปลือกเสาวรส = Development of passion fruit jam using passion fruit rind / วิศนี วรรณนิยม
Authors: วิศนี วรรณนิยม
Authors: วิศนี วรรณนิยม
Keywords: แยม;เสาวรส;ผลิตภัณฑ์ใหม่
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 641.852 ว385ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470132
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20414
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0652ww_tpg.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_abs.pdf529.51 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_con.pdf515.71 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch1.pdf511.58 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch2.pdf673.65 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch3.pdf532.85 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch4.pdf633.46 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch5.pdf494.01 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_bib.pdf563.04 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_app.pdf769.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.