Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20414
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิศนี วรรณนิยมen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:45Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:45Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.852 ว385กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470132en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20414-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectแยมen_US
dc.subjectเสาวรสen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ใหม่en_US
dc.titleการพัฒนาแยมเสาวรสดดยใช้เพกตินจากเปลือกเสาวรส = Development of passion fruit jam using passion fruit rind / วิศนี วรรณนิยมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0652ww_tpg.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_abs.pdf529.51 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_con.pdf515.71 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch1.pdf511.58 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch2.pdf673.65 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch3.pdf532.85 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch4.pdf633.46 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_ch5.pdf494.01 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_bib.pdf563.04 kBAdobe PDFView/Open
agip0652ww_app.pdf769.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.