Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20372
Title: | ปัจจัยที่มีผลต่อการตกผลึกและการเปลี่ยนแปลง สมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำผึ้งไทย = Factors affecting crystallization and physicochemical property changes of Thai honeys / ขนิษฐา ศรีนวล |
Authors: | ขนิษฐา ศรีนวล |
Authors: | ขนิษฐา ศรีนวล |
Keywords: | น้ำผึ้ง;การตกผลึก |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664 ข153ป |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421447 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20372 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1050ks_tpg.pdf | 521.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_abs.pdf | 465.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_con.pdf | 449.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_ch1.pdf | 476.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_ch2.pdf | 548.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_ch3.pdf | 516.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_ch4.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_ch5.pdf | 496.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_bib.pdf | 501.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ks_app.pdf | 543.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.