Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorขนิษฐา ศรีนวลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:21Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:21Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 ข153ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421447en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20372-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectน้ำผึ้งen_US
dc.subjectการตกผลึกen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการตกผลึกและการเปลี่ยนแปลง สมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำผึ้งไทย = Factors affecting crystallization and physicochemical property changes of Thai honeys / ขนิษฐา ศรีนวลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1050ks_tpg.pdf521.3 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_abs.pdf465.19 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_con.pdf449.38 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch1.pdf476.85 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch2.pdf548.28 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch3.pdf516.64 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch4.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
food1050ks_ch5.pdf496.63 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_bib.pdf501.91 kBAdobe PDFView/Open
food1050ks_app.pdf543.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.