Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20339
Title: ผลของน้ำผึ้งต่อการเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในไอศกรีมโยเกิร์ตข้าวกล้อง = Effect of honey on survival of Bifidobacterium longum in Brown Rice Yoghurt Ice Cream / ณัติพร ดีพลภักดิ์
Authors: ณัติพร ดีพลภักดิ์
Authors: ณัติพร ดีพลภักดิ์
Keywords: น้ำผึ้ง;ไอศกรีมโยเกิร์ต;นมเปรี้ยว
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 641.38 ณ114ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370105
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20339
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148nd_tpg.pdf314.39 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_abs.pdf167.52 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_con.pdf240.31 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch1.pdf146.05 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch2.pdf267.19 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch3.pdf201.22 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch4.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch5.pdf185.52 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_bib.pdf149.86 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_app.pdf781.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.