Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20339
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัติพร ดีพลภักดิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:02Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:02Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 641.38 ณ114ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370105en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20339-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectน้ำผึ้งen_US
dc.subjectไอศกรีมโยเกิร์ตen_US
dc.subjectนมเปรี้ยวen_US
dc.titleผลของน้ำผึ้งต่อการเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในไอศกรีมโยเกิร์ตข้าวกล้อง = Effect of honey on survival of Bifidobacterium longum in Brown Rice Yoghurt Ice Cream / ณัติพร ดีพลภักดิ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148nd_tpg.pdf314.39 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_abs.pdf167.52 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_con.pdf240.31 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch1.pdf146.05 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch2.pdf267.19 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch3.pdf201.22 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch4.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1148nd_ch5.pdf185.52 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_bib.pdf149.86 kBAdobe PDFView/Open
food1148nd_app.pdf781.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.