Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20329
Title: ผลของสารต้านการเกิดสีน้ำตาลต่อพลับกึ่งแห้ง = Effect of antibrowning agents on intermediate moisture persimmon / กฤติยา เขื่อนเพชร
Authors: กฤติยา เขื่อนเพชร
Keywords: พลับ -- การอบแห้ง
ผลไม้แห้ง
พลับ -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 664.845 ก914ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1336392
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20329
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1246kk_tpg.pdf240.26 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_abs.pdf223.43 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_con.pdf438.98 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch1.pdf232.99 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch2.pdf1.68 MBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch3.pdf402.85 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch4.pdf4.86 MBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch5.pdf293.48 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_bib.pdf260.81 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_app.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.