Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20329
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤติยา เขื่อนเพชรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:54Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:54Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 664.845 ก914ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1336392en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20329-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectพลับ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectผลไม้แห้งen_US
dc.subjectพลับ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของสารต้านการเกิดสีน้ำตาลต่อพลับกึ่งแห้ง = Effect of antibrowning agents on intermediate moisture persimmon / กฤติยา เขื่อนเพชรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1246kk_tpg.pdf240.26 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_abs.pdf223.43 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_con.pdf438.98 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch1.pdf232.99 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch2.pdf1.68 MBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch3.pdf402.85 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch4.pdf4.86 MBAdobe PDFView/Open
food1246kk_ch5.pdf293.48 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_bib.pdf260.81 kBAdobe PDFView/Open
food1246kk_app.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.