Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20329
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กฤติยา เขื่อนเพชร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:54Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:54Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.845 ก914ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1336392 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20329 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | พลับ -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ผลไม้แห้ง | en_US |
dc.subject | พลับ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของสารต้านการเกิดสีน้ำตาลต่อพลับกึ่งแห้ง = Effect of antibrowning agents on intermediate moisture persimmon / กฤติยา เขื่อนเพชร | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1246kk_tpg.pdf | 240.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_abs.pdf | 223.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_con.pdf | 438.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_ch1.pdf | 232.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_ch2.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_ch3.pdf | 402.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_ch4.pdf | 4.86 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_ch5.pdf | 293.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_bib.pdf | 260.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246kk_app.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.