Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20327
Title: การพัฒนาโยเกิร์ตข้าวกล้องเติมเชื้อโพรไบโอติค = Development of brown rice yoghurt with probiotic / อิศรา วัฒนนภาเกษม
Authors: อิศรา วัฒนนภาเกษม
Keywords: นมเปรี้ยว
ข้าวกล้อง
โพรไบโอติก
แบคทีเรีย
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 663.64 อ387ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1328423
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20327
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0946iw_tpg.pdf255.65 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_abs.pdf210.3 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_con.pdf285.95 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch1.pdf270.39 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch2.pdf981.17 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch3.pdf513.75 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch4.pdf5.62 MBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch5.pdf275.27 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_bib.pdf324.19 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_app.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.