Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอิศรา วัฒนนภาเกษมen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:53Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:53Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 663.64 อ387กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1328423en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20327-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectนมเปรี้ยวen_US
dc.subjectข้าวกล้องen_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.titleการพัฒนาโยเกิร์ตข้าวกล้องเติมเชื้อโพรไบโอติค = Development of brown rice yoghurt with probiotic / อิศรา วัฒนนภาเกษมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0946iw_tpg.pdf255.65 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_abs.pdf210.3 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_con.pdf285.95 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch1.pdf270.39 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch2.pdf981.17 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch3.pdf513.75 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch4.pdf5.62 MBAdobe PDFView/Open
food0946iw_ch5.pdf275.27 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_bib.pdf324.19 kBAdobe PDFView/Open
food0946iw_app.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.