Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20321
Title: ปริมาณแคโรทีนอยด์ในเนื้อมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ระหว่างการสุกและการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็ง = Carotenoid content of flesh mango cv. chock-anan during ripening and frozen storage / รุจิภรณ์ พัฒนจันทร์
Authors: รุจิภรณ์ พัฒนจันทร์
Authors: รุจิภรณ์ พัฒนจันทร์
Keywords: มะม่วง -- การเก็บและรักษา;มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์;แคโรทีน;มะม่วง -- การแช่เย็น;ผลไม้แช่แข็ง
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 634.44 ร423ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1323752
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20321
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0746rp_tpg.pdf253.26 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_abs.pdf225.74 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_con.pdf372.84 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch1.pdf208.24 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch2.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch3.pdf633.77 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch4.pdf6.03 MBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch5.pdf210.06 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_bib.pdf348.5 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_app.pdf761.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.