Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20321
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รุจิภรณ์ พัฒนจันทร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:49Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:49Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.44 ร423ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1323752 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20321 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์ | en_US |
dc.subject | แคโรทีน | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การแช่เย็น | en_US |
dc.subject | ผลไม้แช่แข็ง | en_US |
dc.title | ปริมาณแคโรทีนอยด์ในเนื้อมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ระหว่างการสุกและการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็ง = Carotenoid content of flesh mango cv. chock-anan during ripening and frozen storage / รุจิภรณ์ พัฒนจันทร์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0746rp_tpg.pdf | 253.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_abs.pdf | 225.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_con.pdf | 372.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_ch1.pdf | 208.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_ch2.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_ch3.pdf | 633.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_ch4.pdf | 6.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_ch5.pdf | 210.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_bib.pdf | 348.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0746rp_app.pdf | 761.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.