Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20311
Title: การศึกษาเนื้อลิ้นจี่แช่อิ่มอบแห้งโดยวิธีแช่อิ่มแบบช้าและวิธีออสโมติกดีไฮเดรชัน / วัฒนา เอื้อตรงจิตต์
Authors: วัฒนา เอื้อตรงจิตต์
Authors: วัฒนา เอื้อตรงจิตต์
Keywords: ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว/ภน 664.84 ว113ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301816
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20311
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345wa_tpg.pdf74.06 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_abs.pdf92.94 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_con.pdf248.33 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch1.pdf113.54 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch2.pdf724.08 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch3.pdf341.02 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch4.pdf2.65 MBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch5.pdf315.32 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_bib.pdf122.36 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_app.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.