Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20311
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วัฒนา เอื้อตรงจิตต์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:41Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:41Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.84 ว113ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301816 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20311 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | การศึกษาเนื้อลิ้นจี่แช่อิ่มอบแห้งโดยวิธีแช่อิ่มแบบช้าและวิธีออสโมติกดีไฮเดรชัน / วัฒนา เอื้อตรงจิตต์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0345wa_tpg.pdf | 74.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_abs.pdf | 92.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_con.pdf | 248.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_ch1.pdf | 113.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_ch2.pdf | 724.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_ch3.pdf | 341.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_ch4.pdf | 2.65 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_ch5.pdf | 315.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_bib.pdf | 122.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345wa_app.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.