Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัฒนา เอื้อตรงจิตต์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:41Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:41Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 ว113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301816en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20311-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การอบแห้งen_US
dc.titleการศึกษาเนื้อลิ้นจี่แช่อิ่มอบแห้งโดยวิธีแช่อิ่มแบบช้าและวิธีออสโมติกดีไฮเดรชัน / วัฒนา เอื้อตรงจิตต์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345wa_tpg.pdf74.06 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_abs.pdf92.94 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_con.pdf248.33 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch1.pdf113.54 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch2.pdf724.08 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch3.pdf341.02 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch4.pdf2.65 MBAdobe PDFView/Open
food0345wa_ch5.pdf315.32 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_bib.pdf122.36 kBAdobe PDFView/Open
food0345wa_app.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.