Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20305
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตสิ้นจี่อบแห้งทั้งเปลือกและอายุการเก็บรักษา / เบญจมาศ พวงสมบัติ |
Authors: | เบญจมาศ พวงสมบัติ |
Authors: | เบญจมาศ พวงสมบัติ |
Keywords: | ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง -- การผลิต;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 664.84 บ532ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283469 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20305 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0644bp_tpg.pdf | 67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_abs.pdf | 120.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_con.pdf | 277.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch1.pdf | 99.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch2.pdf | 839.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch3.pdf | 343.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch4.pdf | 3.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch5.pdf | 208.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_bib.pdf | 130.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_app.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.