Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20295
Title: | ผลของอุณหภูมิและสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพ และอายุการเก็บรักษาของสับปะรดสดพร้อมบริโภค / สรวงสุดา ไชยทิพย์ |
Authors: | สรวงสุดา ไชยทิพย์ |
Authors: | สรวงสุดา ไชยทิพย์ |
Keywords: | สับปะรด -- เชียงใหม่ -- การผลิต;ผลไม้ -- การเคลือบผิว;สับปะรด -- เชียงใหม่ -- การเก็บและรักษา;บริโภคกรรม |
Issue Date: | 2540 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 641.34774 ส177ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1221693 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20295 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1140sc_abs.pdf | 143.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.