Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20295
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สรวงสุดา ไชยทิพย์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:31Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:31Z | - |
dc.date.issued | 2540 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 641.34774 ส177ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1221693 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20295 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540 | en_US |
dc.subject | สับปะรด -- เชียงใหม่ -- การผลิต | en_US |
dc.subject | ผลไม้ -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | สับปะรด -- เชียงใหม่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | บริโภคกรรม | en_US |
dc.title | ผลของอุณหภูมิและสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพ และอายุการเก็บรักษาของสับปะรดสดพร้อมบริโภค / สรวงสุดา ไชยทิพย์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1140sc_abs.pdf | 143.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.