Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20064
Title: การเปลี่ยนแปลงกิจกรรมของสารต้านอนุมูลอิสระในผักระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ = Changes of antioxidant activities in vegetables during low temperature storage / พลกฤษณ์ มณีวระ
Authors: พลกฤษณ์ มณีวระ
Authors: พลกฤษณ์ มณีวระ
Keywords: แอนติออกซิแดนท์;ผัก -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 641.35 พ171ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475758
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20064
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1252pm_tpg.pdf497.04 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_abs.pdf486.2 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_con.pdf499.36 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch1.pdf482.53 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch2.pdf815.06 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch3.pdf580.92 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch4.pdf976.31 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch5.pdf451.55 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_bib.pdf529.81 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_app.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.