Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20045
Title: ผลของไคโตซานร่วมกับสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มพันธุ์สายน้ำผึ้ง = Effects of chitosan with edible coating agents on postharvest quality of tangerine cv. Sai Nam Pueng / กฤติพงษ์ ไพบูลย์สมบัติ
Authors: กฤติพงษ์ ไพบูลย์สมบัติ
Authors: กฤติพงษ์ ไพบูลย์สมบัติ
Keywords: ส้ม -- การเก็บและรักษา;ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง;สารเคลือบบริโภคได้;ไคโตแซน
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 634.31 ก914ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472916
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20045
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1052kp_tpg.pdf482.9 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_abs.pdf481.2 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_con.pdf506.14 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch1.pdf498.59 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch2.pdf665.4 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch3.pdf641.46 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch4.pdf982.13 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch5.pdf577.31 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch6.pdf460.24 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_bib.pdf502.23 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_app.pdf470.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.