Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19936
Title: ผลของสัดส่วนอาหารหยาบต่ออาหารข้นและชนิดของกล้ามเนื้อต่อคุณภาพเนื้อของกระบือมัน = Effects of roughage and concentrate ratio and muscle type on meat quality of finishing mature buffalo / ชุติมา เภตรา
Authors: ชุติมา เภตรา
Authors: ชุติมา เภตรา
Keywords: กระบือ -- อาหาร;กระบือ -- การเลี้ยง;อาหารสัตว์
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 636.293 ช443ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1448575
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19936
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0951cp_tpg.pdf610.56 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_abs.pdf518.56 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_con.pdf552.19 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch1.pdf493.17 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch2.pdf870.46 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch3.pdf598.84 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch4.pdf560.56 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch5.pdf544.33 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_bib.pdf560.07 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_app.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.