Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19936
Title: | ผลของสัดส่วนอาหารหยาบต่ออาหารข้นและชนิดของกล้ามเนื้อต่อคุณภาพเนื้อของกระบือมัน = Effects of roughage and concentrate ratio and muscle type on meat quality of finishing mature buffalo / ชุติมา เภตรา |
Authors: | ชุติมา เภตรา |
Authors: | ชุติมา เภตรา |
Keywords: | กระบือ -- อาหาร;กระบือ -- การเลี้ยง;อาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 636.293 ช443ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1448575 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19936 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anim0951cp_tpg.pdf | 610.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_abs.pdf | 518.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_con.pdf | 552.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch1.pdf | 493.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch2.pdf | 870.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch3.pdf | 598.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch4.pdf | 560.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_ch5.pdf | 544.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_bib.pdf | 560.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0951cp_app.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.