Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19936
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชุติมา เภตราen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:12:42Z-
dc.date.available2014-09-18T06:12:42Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 636.293 ช443ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1448575en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19936-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectกระบือ -- อาหารen_US
dc.subjectกระบือ -- การเลี้ยงen_US
dc.subjectอาหารสัตว์en_US
dc.titleผลของสัดส่วนอาหารหยาบต่ออาหารข้นและชนิดของกล้ามเนื้อต่อคุณภาพเนื้อของกระบือมัน = Effects of roughage and concentrate ratio and muscle type on meat quality of finishing mature buffalo / ชุติมา เภตราen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0951cp_tpg.pdf610.56 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_abs.pdf518.56 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_con.pdf552.19 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch1.pdf493.17 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch2.pdf870.46 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch3.pdf598.84 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch4.pdf560.56 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_ch5.pdf544.33 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_bib.pdf560.07 kBAdobe PDFView/Open
anim0951cp_app.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.