Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19751
Title: ผลของน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพเนื้อและไขมันของสุกรรุ่น-ขุนที่น้ำหนักฆ่าต่างกัน = Effects of tuna oil on meat and fat quality of growing-finishing swine at different slaughter weights / ถิรนันท์ ศรีกัญชัย
Authors: ถิรนันท์ ศรีกัญชัย
Authors: ถิรนันท์ ศรีกัญชัย
Keywords: สุกร -- อาหาร;น้ำมันปลาทูน่า;เนื้อสุกร -- คุณภาพ
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 636.40855 ถ375ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385609
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19751
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0349ts_tpg.pdf122.73 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_abs.pdf149.85 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_con.pdf158.14 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch1.pdf231.12 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch2.pdf5.88 MBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch3.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch4.pdf708.2 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch5.pdf315.47 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch6.pdf150.44 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_bib.pdf213.96 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_app.pdf302.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.