Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorถิรนันท์ ศรีกัญชัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:11:00Z-
dc.date.available2014-09-18T06:11:00Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 636.40855 ถ375ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385609en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19751-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectสุกร -- อาหารen_US
dc.subjectน้ำมันปลาทูน่าen_US
dc.subjectเนื้อสุกร -- คุณภาพen_US
dc.titleผลของน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพเนื้อและไขมันของสุกรรุ่น-ขุนที่น้ำหนักฆ่าต่างกัน = Effects of tuna oil on meat and fat quality of growing-finishing swine at different slaughter weights / ถิรนันท์ ศรีกัญชัยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0349ts_tpg.pdf122.73 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_abs.pdf149.85 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_con.pdf158.14 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch1.pdf231.12 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch2.pdf5.88 MBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch3.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch4.pdf708.2 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch5.pdf315.47 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_ch6.pdf150.44 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_bib.pdf213.96 kBAdobe PDFView/Open
anim0349ts_app.pdf302.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.