Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19747
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิลาสลักษณ์ ปานประเสริฐen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:10:58Z-
dc.date.available2014-09-18T06:10:58Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664.906 พ372ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385587en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19747-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectสารเร่งเนื้อแดงen_US
dc.subjectเนื้อสุกร -- การเจือปนและการตรวจสอบen_US
dc.subjectสุกร -- อาหารen_US
dc.subjectซัลบูทามอลen_US
dc.titleผลของซัลบูทามอลในอาหารสุกรขุนต่อคุณภาพซากและเนื้อ และสารตกค้าง = Effects of salbutamol in finishing pig diet on carcass and meat quality and residue / พิลาสลักษณ์ ปานประเสริฐen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0349pp_tpg.pdf317.4 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_abs.pdf214.99 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_con.pdf164.34 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_ch1.pdf152.39 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_ch2.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_ch3.pdf388.21 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_ch4.pdf226.89 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_ch5.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_ch6.pdf114.15 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_bib.pdf200.31 kBAdobe PDFView/Open
anim0349pp_app.pdf139.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.