Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19539
Title: ผลของการใช้ความร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงโปรตีนระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ = Effect of heat treatment on protein changes during chilling lnjury of mango fruit cv. Chok-Anan / วีรพล โพธิ์สว่าง
Authors: วีรพล โพธิ์สว่าง
Authors: วีรพล โพธิ์สว่าง
Keywords: มะม่วง -- การเก็บและรักษา;มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์;ความร้อน
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 634.44 ว376ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340548
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19539
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1246wp_tpg.pdf256.24 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_abs.pdf225.43 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_con.pdf486.43 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch1.pdf191.97 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch2.pdf896.96 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch3.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch4.pdf17.57 MBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch5.pdf194.54 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_bib.pdf435.91 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_app.pdf850.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.