Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวีรพล โพธิ์สว่างen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:08:58Z-
dc.date.available2014-09-18T06:08:58Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 ว376ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340548en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19539-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์en_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.titleผลของการใช้ความร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงโปรตีนระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ = Effect of heat treatment on protein changes during chilling lnjury of mango fruit cv. Chok-Anan / วีรพล โพธิ์สว่างen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1246wp_tpg.pdf256.24 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_abs.pdf225.43 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_con.pdf486.43 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch1.pdf191.97 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch2.pdf896.96 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch3.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch4.pdf17.57 MBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_ch5.pdf194.54 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_bib.pdf435.91 kBAdobe PDFView/Open
hort1246wp_app.pdf850.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.