Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19379
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิเชษฐ์ น้อยมณีen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:52:03Z-
dc.date.available2014-09-18T04:52:03Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 พ352ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322885en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19379-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectลำไย -- ความชื้นen_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.titleผลของระยะเวลาการสลับลมและความเร็วลมต่ออัตราการลดความชื้นและคุณภาพลำไยที่อบแห้งทั้งเปลือก / พิเชษฐ์ น้อยมณีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0446pn_tpg.pdf76.65 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_abs.pdf111.8 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_con.pdf196.88 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch1.pdf79.02 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch2.pdf766.91 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch3.pdf725.59 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch4.pdf2.79 MBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch5.pdf86.15 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_bib.pdf174.92 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_app.pdf781.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.