Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอิทธิพล เผ่าไพศาลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:49:23Z-
dc.date.available2014-09-18T04:49:23Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว 636.2086 อ344กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283384en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19147-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectสัตว์เคี้ยวเอื้อง -- อาหารen_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.titleการประเมินคุณค่าทางอาหาร และปริมาณการกินต้นถั่วเหลืองแห้ง และเปลือกฝักของสัตว์เคี้ยวเอื้อง / อิทธิพล เผ่าไพศาลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0344ip_tpg.pdf69.17 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_abs.pdf151.69 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_con.pdf342.04 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_ch1.pdf104.65 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_ch2.pdf517.76 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_ch3.pdf300.27 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_ch4.pdf622.38 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_ch5.pdf58.48 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_bib.pdf125.36 kBAdobe PDFView/Open
anim0344ip_app.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.