Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19145
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริเพ็ญ ปั้นดี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:49:22Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:49:22Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 634.714 ศ373ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283380 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19145 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- ไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- ไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | มะปราง -- ไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | เอทธิลีน -- การวิเคราะห์ | en_US |
dc.subject | คาร์โบไฮเดรต -- การวิเคราะห์ | en_US |
dc.title | การเปลี่ยนแปลงปริมาณเอทธิลีนและคาร์โบไฮเดรตที่ไม่ใช่โครงสร้างก่อนการแตกใบอ่อนของยอดลำไย ลิ้นจี่ และมะปราง / ศิริเพ็ญ ปั้นดี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0344sp_tpg.pdf | 77.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_abs.pdf | 72.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_con.pdf | 204 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_ch1.pdf | 84.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_ch2.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_ch3.pdf | 255.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_ch4.pdf | 273.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_ch5.pdf | 101.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_ch6.pdf | 46.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_bib.pdf | 210.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0344sp_app.pdf | 482.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.