Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19110
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปัทมา ฤกษะเสน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:48:51Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:48:51Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 636.40855 ป114ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283167 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19110 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | สุกร -- อาหาร | en_US |
dc.subject | น้ำมันปลา | en_US |
dc.subject | เนื้อสัตว์ | en_US |
dc.title | ผลของการเสริมน้ำมันปลาในระดับที่ต่างกันในอาหารสุกรต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพซาก และเนื้อ / ปัทมา ฤกษะเสน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anim0344pr_tpg.pdf | 89.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_abs.pdf | 173.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_con.pdf | 247.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_ch1.pdf | 156.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_ch2.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_ch3.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_ch4.pdf | 824.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_ch5.pdf | 713.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_ch6.pdf | 168.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_bib.pdf | 255.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim0344pr_app.pdf | 756.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.