Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19110
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปัทมา ฤกษะเสนen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:48:51Z-
dc.date.available2014-09-18T04:48:51Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว 636.40855 ป114ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283167en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19110-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectสุกร -- อาหารen_US
dc.subjectน้ำมันปลาen_US
dc.subjectเนื้อสัตว์en_US
dc.titleผลของการเสริมน้ำมันปลาในระดับที่ต่างกันในอาหารสุกรต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพซาก และเนื้อ / ปัทมา ฤกษะเสนen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0344pr_tpg.pdf89.72 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_abs.pdf173.15 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_con.pdf247.37 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch1.pdf156.26 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch2.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch3.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch4.pdf824.28 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch5.pdf713.36 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_ch6.pdf168.95 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_bib.pdf255.38 kBAdobe PDFView/Open
anim0344pr_app.pdf756.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.