Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไกรสิทธิ วสุเพ็ญen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:47:46Z-
dc.date.available2014-09-18T04:47:46Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 636.2086 ก978กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1259644en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19032-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectสัตว์เคี้ยวเอื้อง -- อาหารen_US
dc.subjectอ้อยen_US
dc.titleการประเมินคุณค่าทางโภชนะและปริมาณการกินต้นอ้อยสับตากแห้งในสัตว์เคี้ยวเอื้อง / โดย ไกรสิทธิ วสุเพ็ญen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0443kv_tpg.pdf79.15 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_abs.pdf125.58 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_con.pdf274.2 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_ch1.pdf115.38 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_ch2.pdf647.12 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_ch3.pdf393.52 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_ch4.pdf474.3 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_ch5.pdf58.73 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_bib.pdf199.98 kBAdobe PDFView/Open
anim0443kv_app.pdf697.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.