Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18964
Title: คุณภาพทางกายภาพและเคมีของผลพลับที่ผ่านการกำจัดความฝาด / พิทยา วงษ์ช้าง
Authors: พิทยา วงษ์ช้าง
Authors: พิทยา วงษ์ช้าง
Keywords: พลับ;ความฝาด
Issue Date: 2542
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542
Gov't Doc #: ว 634.45 พ346ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1241132
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18964
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0442pw_tpg.pdf68.7 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_abs.pdf133.27 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_con.pdf175.93 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch1.pdf60.8 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch2.pdf589.86 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch3.pdf339.3 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch4.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch5.pdf375.96 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch6.pdf86.32 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_bib.pdf129.72 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_app.pdf194.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.