Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิทยา วงษ์ช้างen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:47:00Z-
dc.date.available2014-09-18T04:47:00Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.govdocว 634.45 พ346คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1241132en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18964-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542en_US
dc.subjectพลับen_US
dc.subjectความฝาดen_US
dc.titleคุณภาพทางกายภาพและเคมีของผลพลับที่ผ่านการกำจัดความฝาด / พิทยา วงษ์ช้างen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0442pw_tpg.pdf68.7 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_abs.pdf133.27 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_con.pdf175.93 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch1.pdf60.8 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch2.pdf589.86 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch3.pdf339.3 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch4.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch5.pdf375.96 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_ch6.pdf86.32 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_bib.pdf129.72 kBAdobe PDFView/Open
hort0442pw_app.pdf194.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.