Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18963
Title: ความแปรปรวนทางไอโซไซม์ สัณฐานวิทยา ผลผลิต และคุณภาพการหุงต้มของข้าวพันธุ์ขาวดอกมะลิ / นงนุช ประดิษฐ์
Authors: นงนุช ประดิษฐ์
Keywords: ข้าว -- พันธุ์หอมมะลิ
ไอโซไซม์
การปรุงอาหาร
Issue Date: 2542
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542
Gov't Doc #: ว 633.18 น125ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1241130
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18963
Appears in Collections:AGRI: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.