Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนงนุช ประดิษฐ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:59Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:59Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.govdocว 633.18 น125คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1241130en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18963-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542en_US
dc.subjectข้าว -- พันธุ์หอมมะลิen_US
dc.subjectไอโซไซม์en_US
dc.subjectการปรุงอาหารen_US
dc.titleความแปรปรวนทางไอโซไซม์ สัณฐานวิทยา ผลผลิต และคุณภาพการหุงต้มของข้าวพันธุ์ขาวดอกมะลิ / นงนุช ประดิษฐ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro0442np_tpg.pdf83.26 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_abs.pdf149.31 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_con.pdf97.49 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_ch1.pdf314.16 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_ch2.pdf279.46 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_ch3.pdf765.25 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_ch4.pdf178.67 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_ch5.pdf67.03 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_bib.pdf118.66 kBAdobe PDFView/Open
agro0442np_app.pdf414.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.