Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฐกาญจน์ บุญศรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:45:33Z-
dc.date.available2014-09-17T09:45:33Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 363.192 ณ113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400800en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13821-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectสุขาภิบาลอาหารen_US
dc.subjectโรงแรมen_US
dc.titleการปฏิบัติตามหลักสุขาภิบาลอาหารของผู้สัมผัสอาหารในโรงแรม = Practice on food sanitation of hotel's food handlers / ณัฐกาญจน์ บุญศรีen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0949nb_tpg.pdf287.77 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_abs.pdf181.94 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_con.pdf182.35 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch1.pdf135.17 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch2.pdf222.46 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch3.pdf110.41 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch4.pdf203.81 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch5.pdf149.88 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_bib.pdf135.88 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_app.pdf252.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.