Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13173
Title: การปรับปรุงคุณภาพกระบวนการปิดผนึกบรรจุภัณฑ์ของผลิตภัณฑ์อาหารสัตว์โดยการใช้เทคนิคการออกแบบการทดลองแบบผสมผสาน = Quality improvement on packaging of animalfeed product using central composite design / สุภวิทย์ อินต๊ะแก้ว
Authors: สุภวิทย์ อินต๊ะแก้ว
Authors: สุภวิทย์ อินต๊ะแก้ว
Keywords: การปิดผนึก (เทคโนโลยี);บรรจุภัณฑ์อาหาร;อาหารสัตว์
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 621.885 ส467ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480036
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13173
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.