Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุภวิทย์ อินต๊ะแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:32:58Z-
dc.date.available2014-09-17T09:32:58Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 621.885 ส467กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480036en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13173-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectการปิดผนึก (เทคโนโลยี)en_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectอาหารสัตว์en_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพกระบวนการปิดผนึกบรรจุภัณฑ์ของผลิตภัณฑ์อาหารสัตว์โดยการใช้เทคนิคการออกแบบการทดลองแบบผสมผสาน = Quality improvement on packaging of animalfeed product using central composite design / สุภวิทย์ อินต๊ะแก้วen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.