Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประกายคำ มุ่งฮั่งen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:47:07Z-
dc.date.available2014-09-17T08:47:07Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 ป1711คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1527022en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10328-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectผู้ประกอบการ -- ลำพูนen_US
dc.titleความคิดเห็นของผู้ประกอบการลำไยอบแห้งในจังหวัดลำพูนที่มีผลต่อโครงการและมาตรการการส่งเสริมการแปรรูปลำไยอบแห้งทั้งผล = Opinions of dried longan entrepreneurs in Lamphun Province towards project and promotional strategy of whole dried longan processing / ประกายคำ มุ่งฮั่งen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim31055pm_tpg.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_abs.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_con.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_ch1.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_ch2.pdf4.43 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_ch3.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_ch4.pdf8.34 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_ch5.pdf2.27 MBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_bib.pdf722.3 kBAdobe PDFView/Open
agim31055pm_app.pdf4.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.