Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Effect of exercise and vitamin E supplement on antioxidants capacity and lipid profile in Thai elderly men / Chanokporn SukontachayaChanokporn Sukontachaya
2005Bioactive glucosinolates and antioxidant properties in broccoli seeds cultivated in Thailand = สารกลูโคซิโนเลตที่มีฤทธิ์ทางชีวภาพและสมบัติต้านอนุมูลอิสระในเมล็ดพันธุ์บรอคโคลีที่ปลูกในประเทศไทย / Sarunya ChuanphongpanichSarunya Chuanphongpanich
2007Antioxidant activity of chemical constituents from Kaempferia parviflora Wall ex Baker = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันขององค์ประกอบทางเคมีจากกระชายดำ / Kamolporn PanyakardKamolporn Panyakard
2007Development of spa products from Thai aromatic plants for anti-aging = การพัฒนาผลิตภัณฑ์ที่ใช้ในสปาจากพืชหอมไทยเพื่อชะลอความแก่/ Nitima WongwattanukulNitima Wongwattanukul
2008Investigation of phenolic compounds and antioxidant activity of selected indigenous plant = การศึกษาสารประกอบฟีนอลิคและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของพืชท้องถิ่นที่คัดเลือก / Suganya TachakittirungrodSuganya Tachakittirungrod
2009Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana NakornriabMuntana Nakornriab
2009Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati TanrueanKeerati Tanruean
2009Antioxidant activity, inhibition Acne-inducing bacteria and HPLC analysis of green tea extract and its cream product = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ, ฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียที่ก่อให้เกิดสิว และการวิเคราะห์สารสกัดและครีมจากชาเขียวด้วยวิธีโครมาโทกราฟีของเหลว สมรรถนะสูง / Pimbootsaporn Singha-AussavaratPimbootsaporn Singha-Aussavarat
2006Factors of affective antioxidant capacity and polyphenol content of lactic acid beverages fermented with Lactobacillus spp. and Phyllanthus emblica Linn. / Sartjin PeerajanSartjin Peerajan
2008Chemical constituents and antioxidant properties of Thai medicinal plants = องค์ประกอบทางเคมีและคุณสมบัติต้านออกซิเดชันของสมุนไพรไทย / Wongvarit PanidthananonWongvarit Panidthananon