Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34608
Title: Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati Tanruean
Authors: Keerati Tanruean
Authors: Keerati Tanruean
Keywords: Essences and essential oils;Antioxidants;Antibacterial agents
Issue Date: 2009
Publisher: Chiang mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009
Gov't Doc #: Th 661.806 K26I
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466320
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34608
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.