Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKeerati Tanrueanen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:53Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:53Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 661.806 K26Ien_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466320en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34608-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009en_US
dc.subjectEssences and essential oilsen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectAntibacterial agentsen_US
dc.titleImprovement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati Tanrueanen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.