Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34608
Title: | Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati Tanruean |
Authors: | Keerati Tanruean |
Authors: | Keerati Tanruean |
Keywords: | Essences and essential oils;Antioxidants;Antibacterial agents |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Chiang mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009 |
Gov't Doc #: | Th 661.806 K26I |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466320 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34608 |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biot0309kt_tpg.pdf | 504.63 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0309kt_abs.pdf | 480.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biot0309kt_con.pdf | 525.24 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0309kt_ch1.pdf | 786.7 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0309kt_ch2.pdf | 538.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0309kt_ch3.pdf | 2.17 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0309kt_ch4.pdf | 535.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0309kt_bib.pdf | 506.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0309kt_app.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.