Browsing by Subject Antioxidants

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Anti-Herpes simplex viruses, antioxidant and anticancer activities of some herbal extracts = ฤทธิ์ในการยับยั้งเชื้อไวรัสก่อโรคเริม ต้านอนุมูลอิสระและต้านมะเร็งของสารสกัดสมุนไพรบางชนิด / Raenu YucharoenRaenu Yucharoen
2010Anti-oxidation and anti- inflammatory activities of shallot, phlai and turmeric extracts and effectiveness of prototype creams = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านการอักเสบของสารสกัดหอมแดง ไพล ขมิ้น และประสิทธิผลของครีมต้นแบบนำร่อง / Decha PinkaewDecha Pinkaew
2010Antioxidant Activities of Cleistocalyx nervosum var. paniala Extract and Its Effect on Chemicals Induced Multi-step Hepatocarcinogenesis in Rats = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดมะเกี๋ยง และผลต่อการเกิดมะเร็งตับหลายขั้นตอนที่เหนี่ยวนำด้วยสารเคมีในหนูขาว / Sirinya TayaSirinya Taya
2009Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana NakornriabMuntana Nakornriab
2011Antioxidant activity and preparation of Butea monosperma flowers extract nanoparticles = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชัน และการเตรียมอนุภาคนาโนของสารสกัดดอกทองกวาว / Phunsuk AnantaworasakulPhunsuk Anantaworasakul
2012Antioxidant activity and stability of rafflesia kerrii meijer flower extract = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและความคงสภาพของสารสกัดดอกบัวผุด / Rinrampai PuttipanRinrampai Puttipan
2007Antioxidant activity of chemical constituents from Kaempferia parviflora Wall ex Baker = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันขององค์ประกอบทางเคมีจากกระชายดำ / Kamolporn PanyakardKamolporn Panyakard
-Antioxidant activity, biological activities and chemical constituents of some plants from rutaceae family = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ฤทธิ์ทางชีวภาพ และองค์ประกอบทางเคมีของพืชวงศ์รูเทซิอีบางตัว / Jureeporn JeamjaiJureeporn Jeamjai
2009Antioxidant activity, inhibition Acne-inducing bacteria and HPLC analysis of green tea extract and its cream product = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ, ฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียที่ก่อให้เกิดสิว และการวิเคราะห์สารสกัดและครีมจากชาเขียวด้วยวิธีโครมาโทกราฟีของเหลว สมรรถนะสูง / Pimbootsaporn Singha-AussavaratPimbootsaporn Singha-Aussavarat
2007Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop BoonputhPhanlop Boonputh
1999Antioxidative activity of polyphenolic compounds extracted from seed coat of tamarindus indica linn / Ganniga PumthongGanniga Pumthong
2011Antioxidative properties and isoflavone biotransformation of soybean fermented with Aspergillus spp. = คุณสมบัติต้านออกซิเดชันและการแปลงรูปทางชีวภาพของไอโซฟลาโวนของถั่วเหลืองที่หมักด้วยเอสเปอไจลัส / Chirtchai PunjaiseeChirtchai Punjaisee
2006Bioactive compounds from family guttiferae and schisandraceae plants = สารประกอบออกฤทธิ์ทางชีวภาพของพืชวงค์ Guttiferae และ Schisandraceae / Rujida WilairatRujida Wilairat
2005Bioactive glucosinolates and antioxidant properties in broccoli seeds cultivated in Thailand = สารกลูโคซิโนเลตที่มีฤทธิ์ทางชีวภาพและสมบัติต้านอนุมูลอิสระในเมล็ดพันธุ์บรอคโคลีที่ปลูกในประเทศไทย / Sarunya ChuanphongpanichSarunya Chuanphongpanich
2008Chemical component variation, cytotoxicity, antioxidant and stability of volatile oils from Thai medicinal plants = การแปรปรวนขององค์ประกอบทางเคมี ความเป็นพิษต่อเซลล์ การต้านออกซิเดชัน และความคงสภาพของน้ำมันหอมระเหย / Rungthip KawareeRungthip Kawaree
2008Chemical constituents and antioxidant properties of Thai medicinal plants = องค์ประกอบทางเคมีและคุณสมบัติต้านออกซิเดชันของสมุนไพรไทย / Wongvarit PanidthananonWongvarit Panidthananon
2009Comparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha WongfhunPronprapha Wongfhun
2010Determination of phenolic compounds and antioxidant activity in mutant jasmine rice (Black KDML Oryza sativa) = การหาปริมาณสารประกอบฟีนอลและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในข้าวหอมมะลิกลายพันธุ์ (Black KDML Oryza sativa) / Sadabpong ChoonpicharnSadabpong Choonpicharn
2012Development of flow injection amperometric method using triiodide ion as reagent for estimation of antioxidant activity = การพัฒนาวิธีโฟลอินเจกชันแอมแปโรเมตรีที่ใช้ไอออนไตรไอโอไดด์เป็นรีเอเจนต์สำหรับการประมาณฤทธ์ิต้านอนุมูลอิสระ / Puttaporn KlayprasertPuttaporn Klayprasert
2013Development of nanoemulsion products from indigenous plant oils with antioxidant activity = การพัฒนาผลิตภัณฑ์นาโนอิมัลชันจากน้ำมันพืชท้องถิ่นที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชัน / Umaporn PusodUmaporn Pusod