Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7881
Title: Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop Boonputh
Authors: Phanlop Boonputh
Authors: Phanlop Boonputh
Keywords: Antioxidants;Food Technology;Functional foods
Issue Date: 2007
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2007
Gov't Doc #: Th 613.286 P535A
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1418996
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7881
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0407pb_tpg.pdf452.55 kBAdobe PDFView/Open
food0407pb_abs.pdf513.74 kBAdobe PDFView/Open
food0407pb_con.pdf505.63 kBAdobe PDFView/Open
food0407pb_ch1.pdf469.45 kBAdobe PDFView/Open
food0407pb_ch2.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open
food0407pb_ch3.pdf541.46 kBAdobe PDFView/Open
food0407pb_ch4.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
food0407pb_ch5.pdf488.88 kBAdobe PDFView/Open
food0407pb_bib.pdf627.46 kBAdobe PDFView/Open
food0407pb_app.pdf952.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.