Browsing by Subject Food -- Microbiology

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Cross sectional study on the microbiological quality of Thai Northern sausage in Chiang Mai,Thailand = การศึกษาแบบตัดขวางของคุณภาพทางจุลินทรีย์ของไส้อั่ว ในเขตจ้งหวัดเชียงใหม่ ประเทศไทย / Papaspong JongchansittoePapaspong Jongchansittoe
2006Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan = ผลของไนซินที่มีต่อคุณภาพการเก็บรักษาน้ำส้มสายพันธุ์สายน้ำผึ้งและเขียวหวาน / Wissanee SupraditapornWissanee Supraditaporn
2008Effect of some phytonutrients on the antimicrobial activity against vibrio parahaemolyticus in vitro after synbiotic cultured with the potent lactobacillus = ผลของสารอาหารบางชนิดจากพืชต่อฤทธิ์ต้านจุลชีพ vibrio parahaemolyticus ในหลอดทดลองภายหลังการเพาะเลี้ยงร่วมกับแลคโตบาซิลลัส / Yothin KumsangYothin Kumsang
2011Microbiological quality along a selected production line of Thai Northern sausage in Chiang Mai, Thailand = คุณภาพทางจุลชีววิทยาตามสายการผลิตของไส้อั่วในจังหวัดเชียงใหม่, ประเทศไทย / Anuwat WiratsudakulAnuwat Wiratsudakul
2007Microbiological quality of marketed Penaeus monodon shrimps in North Western province, Sri Lanka = คุณภาพทางจุลชีววิทยาของกุ้งกุลาดำที่จำหน่ายในจังหวัดตะวันตกเฉียงเหนือ ศรีลังกา / Kamalika Harshini Ubeyratne JanrabelgeKamalika Harshini Ubeyratne Janrabelge
2007Survival of lactobacillus acidophilus in bean milk and in simulated high-acid gastric and bile-salt conditions = การมีชีวิตรอดของเชื้อแลคโตบาซิลลัส อะซิโดฟิลัสในนมถั่วและภายใต้สภาวะความเป็นกรดและเกลือน้ำดีในระบบทางเดินอาหาร / Chiraphorn SankonkitChiraphorn Sankonkit