Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Browsing by Subject Antioxidants
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Anti-Herpes simplex viruses, antioxidant and anticancer activities of some herbal extracts = ฤทธิ์ในการยับยั้งเชื้อไวรัสก่อโรคเริม ต้านอนุมูลอิสระและต้านมะเร็งของสารสกัดสมุนไพรบางชนิด / Raenu Yucharoen
Raenu Yucharoen
2010
Anti-oxidation and anti- inflammatory activities of shallot, phlai and turmeric extracts and effectiveness of prototype creams = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านการอักเสบของสารสกัดหอมแดง ไพล ขมิ้น และประสิทธิผลของครีมต้นแบบนำร่อง / Decha Pinkaew
Decha Pinkaew
2010
Antioxidant Activities of Cleistocalyx nervosum var. paniala Extract and Its Effect on Chemicals Induced Multi-step Hepatocarcinogenesis in Rats = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดมะเกี๋ยง และผลต่อการเกิดมะเร็งตับหลายขั้นตอนที่เหนี่ยวนำด้วยสารเคมีในหนูขาว / Sirinya Taya
Sirinya Taya
2009
Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana Nakornriab
Muntana Nakornriab
2011
Antioxidant activity and preparation of Butea monosperma flowers extract nanoparticles = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชัน และการเตรียมอนุภาคนาโนของสารสกัดดอกทองกวาว / Phunsuk Anantaworasakul
Phunsuk Anantaworasakul
2012
Antioxidant activity and stability of rafflesia kerrii meijer flower extract = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและความคงสภาพของสารสกัดดอกบัวผุด / Rinrampai Puttipan
Rinrampai Puttipan
2007
Antioxidant activity of chemical constituents from Kaempferia parviflora Wall ex Baker = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันขององค์ประกอบทางเคมีจากกระชายดำ / Kamolporn Panyakard
Kamolporn Panyakard
-
Antioxidant activity, biological activities and chemical constituents of some plants from rutaceae family = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ฤทธิ์ทางชีวภาพ และองค์ประกอบทางเคมีของพืชวงศ์รูเทซิอีบางตัว / Jureeporn Jeamjai
Jureeporn Jeamjai
2009
Antioxidant activity, inhibition Acne-inducing bacteria and HPLC analysis of green tea extract and its cream product = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ, ฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียที่ก่อให้เกิดสิว และการวิเคราะห์สารสกัดและครีมจากชาเขียวด้วยวิธีโครมาโทกราฟีของเหลว สมรรถนะสูง / Pimbootsaporn Singha-Aussavarat
Pimbootsaporn Singha-Aussavarat
2007
Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop Boonputh
Phanlop Boonputh
1999
Antioxidative activity of polyphenolic compounds extracted from seed coat of tamarindus indica linn / Ganniga Pumthong
Ganniga Pumthong
2011
Antioxidative properties and isoflavone biotransformation of soybean fermented with Aspergillus spp. = คุณสมบัติต้านออกซิเดชันและการแปลงรูปทางชีวภาพของไอโซฟลาโวนของถั่วเหลืองที่หมักด้วยเอสเปอไจลัส / Chirtchai Punjaisee
Chirtchai Punjaisee
2006
Bioactive compounds from family guttiferae and schisandraceae plants = สารประกอบออกฤทธิ์ทางชีวภาพของพืชวงค์ Guttiferae และ Schisandraceae / Rujida Wilairat
Rujida Wilairat
2005
Bioactive glucosinolates and antioxidant properties in broccoli seeds cultivated in Thailand = สารกลูโคซิโนเลตที่มีฤทธิ์ทางชีวภาพและสมบัติต้านอนุมูลอิสระในเมล็ดพันธุ์บรอคโคลีที่ปลูกในประเทศไทย / Sarunya Chuanphongpanich
Sarunya Chuanphongpanich
2008
Chemical component variation, cytotoxicity, antioxidant and stability of volatile oils from Thai medicinal plants = การแปรปรวนขององค์ประกอบทางเคมี ความเป็นพิษต่อเซลล์ การต้านออกซิเดชัน และความคงสภาพของน้ำมันหอมระเหย / Rungthip Kawaree
Rungthip Kawaree
2008
Chemical constituents and antioxidant properties of Thai medicinal plants = องค์ประกอบทางเคมีและคุณสมบัติต้านออกซิเดชันของสมุนไพรไทย / Wongvarit Panidthananon
Wongvarit Panidthananon
2009
Comparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha Wongfhun
Pronprapha Wongfhun
2010
Determination of phenolic compounds and antioxidant activity in mutant jasmine rice (Black KDML Oryza sativa) = การหาปริมาณสารประกอบฟีนอลและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในข้าวหอมมะลิกลายพันธุ์ (Black KDML Oryza sativa) / Sadabpong Choonpicharn
Sadabpong Choonpicharn
2012
Development of flow injection amperometric method using triiodide ion as reagent for estimation of antioxidant activity = การพัฒนาวิธีโฟลอินเจกชันแอมแปโรเมตรีที่ใช้ไอออนไตรไอโอไดด์เป็นรีเอเจนต์สำหรับการประมาณฤทธ์ิต้านอนุมูลอิสระ / Puttaporn Klayprasert
Puttaporn Klayprasert
2013
Development of nanoemulsion products from indigenous plant oils with antioxidant activity = การพัฒนาผลิตภัณฑ์นาโนอิมัลชันจากน้ำมันพืชท้องถิ่นที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชัน / Umaporn Pusod
Umaporn Pusod