Browsing by Subject Antioxidants

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 24 to 36 of 36 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Effect of exercise and vitamin E supplement on antioxidants capacity and lipid profile in Thai elderly men / Chanokporn SukontachayaChanokporn Sukontachaya
2004Effect of Gamma Oryzanol in purple glutinous rice bran on immune response in male mice (Mus musculus) = ผลของแกมมา-โอไรซานอลในรำข้าวเหนียวดำต่อการตอบสนองของภูมิคุ้มกันในหนูเม้าส์เพศผู้ / Tawatchai TeltathumTawatchai Teltathum
2012Effect of spirogyra neglecta extract on renal organic anion transporter 1 and 3 function in type 2 diabetic rats = ผลของสารสกัดสาหร่ายเตา (spirogyra neglecta) ต่อการทำงานของโปรตีนขนส่งสารอินทรีย์ประจุลบ ชนิดที่ 1 และ 3 ในท่อไตของหนูขาวที่มีโรคเบาหวานชนิดที่ 2 / Atcharaporn OntawongAtcharaporn Ontawong
2006Factors of affective antioxidant capacity and polyphenol content of lactic acid beverages fermented with Lactobacillus spp. and Phyllanthus emblica Linn. / Sartjin PeerajanSartjin Peerajan
2009Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati TanrueanKeerati Tanruean
2012Influences of humus from leonardite and beneficial microorganisms on contents of vitamin c, antioxidants and growth of chinese kale = อิทธิพลของฮิวมัสจากลีโอนาร์ไดท์และจุลินทรีย์ที่เป็นประโยชน์ต่อปริมาณวิตามินซี สารต้านอนุมูลอิสระและการเจริญเติบโตของคะน้าฮ่องกง / Fapailin ChaiwonFapailin Chaiwon
2008Investigation of phenolic compounds and antioxidant activity of selected indigenous plant = การศึกษาสารประกอบฟีนอลิคและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของพืชท้องถิ่นที่คัดเลือก / Suganya TachakittirungrodSuganya Tachakittirungrod
2011Production of antioxidant cassava starch based films =การผลิตฟิล์มแป้งมันสำปะหลังต้านอนุมูลอิสระ / Wirongrong TongdeesoontornWirongrong Tongdeesoontorn
2007Relationship between free radical scavenging and anti-inflammatory activities of medicinal plants in Northern Thailand / Chalermpong SaenjumChalermpong Saenjum
2008Selected Antioxidants in green chilli paste = สารต้านอนุมูลอิสระบางชนิดในน้ำพริกหนุ่ม / Kamonrat RuanmaKamonrat Ruanma
2006Study of Thai shallot (allium ascalonicum L.) extracts on glutathione synthesis and degradation under oxidative stress and inflammation in human monocytic cell line (U937) / Nuttakaan LeelarungrayubNuttakaan Leelarungrayub
2550การพัฒนาตำรับครีม และเจลสารสกัดเอ็คไคนาเซีย เพอร์พูเรีย = Development of echinacea purpurea (L) moench extract cream gels / จันทร์จารึก รัตนเดชสกุลจันทร์จารึก รัตนเดชสกุล
2552องค์ประกอบทางเคมีและฤทธิ์ต้านออกซิเดชันของว่านชักมดลูก = Chemical Constituents and Antioxidant Activity of Curcuma comosa Roxb. / นิธิวดี วงษ์เจริญนิธิวดี วงษ์เจริญ