Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Browsing by Subject Antioxidants
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 15 to 34 of 36
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2008
Chemical component variation, cytotoxicity, antioxidant and stability of volatile oils from Thai medicinal plants = การแปรปรวนขององค์ประกอบทางเคมี ความเป็นพิษต่อเซลล์ การต้านออกซิเดชัน และความคงสภาพของน้ำมันหอมระเหย / Rungthip Kawaree
Rungthip Kawaree
2008
Chemical constituents and antioxidant properties of Thai medicinal plants = องค์ประกอบทางเคมีและคุณสมบัติต้านออกซิเดชันของสมุนไพรไทย / Wongvarit Panidthananon
Wongvarit Panidthananon
2009
Comparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha Wongfhun
Pronprapha Wongfhun
2010
Determination of phenolic compounds and antioxidant activity in mutant jasmine rice (Black KDML Oryza sativa) = การหาปริมาณสารประกอบฟีนอลและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในข้าวหอมมะลิกลายพันธุ์ (Black KDML Oryza sativa) / Sadabpong Choonpicharn
Sadabpong Choonpicharn
2012
Development of flow injection amperometric method using triiodide ion as reagent for estimation of antioxidant activity = การพัฒนาวิธีโฟลอินเจกชันแอมแปโรเมตรีที่ใช้ไอออนไตรไอโอไดด์เป็นรีเอเจนต์สำหรับการประมาณฤทธ์ิต้านอนุมูลอิสระ / Puttaporn Klayprasert
Puttaporn Klayprasert
2013
Development of nanoemulsion products from indigenous plant oils with antioxidant activity = การพัฒนาผลิตภัณฑ์นาโนอิมัลชันจากน้ำมันพืชท้องถิ่นที่มีฤทธิ์ต้านออกซิเดชัน / Umaporn Pusod
Umaporn Pusod
2010
Development of skin cream containing phycocyanin purified from Spirulina platensis = การพัฒนาครีมทาผิวที่มีส่วนผสมของไฟโคไซยานินที่ทำให้บริสุทธิ์จากสาหร่ายสไปรูลินา / Watcharaporn Khamrat
Watcharaporn Khamrat
2007
Development of spa products from Thai aromatic plants for anti-aging = การพัฒนาผลิตภัณฑ์ที่ใช้ในสปาจากพืชหอมไทยเพื่อชะลอความแก่/ Nitima Wongwattanukul
Nitima Wongwattanukul
2011
Development of wrinkle reducing serum containing natural antioxidant = การพัฒนาซีรัมลดริ้วรอยที่ผสมสารต้านออกซิเดชันจากธรรมชาติ / Poonratana Leerapun
Poonratana Leerapun
2001
Effect of exercise and vitamin E supplement on antioxidants capacity and lipid profile in Thai elderly men / Chanokporn Sukontachaya
Chanokporn Sukontachaya
2004
Effect of Gamma Oryzanol in purple glutinous rice bran on immune response in male mice (Mus musculus) = ผลของแกมมา-โอไรซานอลในรำข้าวเหนียวดำต่อการตอบสนองของภูมิคุ้มกันในหนูเม้าส์เพศผู้ / Tawatchai Teltathum
Tawatchai Teltathum
2012
Effect of spirogyra neglecta extract on renal organic anion transporter 1 and 3 function in type 2 diabetic rats = ผลของสารสกัดสาหร่ายเตา (spirogyra neglecta) ต่อการทำงานของโปรตีนขนส่งสารอินทรีย์ประจุลบ ชนิดที่ 1 และ 3 ในท่อไตของหนูขาวที่มีโรคเบาหวานชนิดที่ 2 / Atcharaporn Ontawong
Atcharaporn Ontawong
2006
Factors of affective antioxidant capacity and polyphenol content of lactic acid beverages fermented with Lactobacillus spp. and Phyllanthus emblica Linn. / Sartjin Peerajan
Sartjin Peerajan
2009
Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati Tanruean
Keerati Tanruean
2012
Influences of humus from leonardite and beneficial microorganisms on contents of vitamin c, antioxidants and growth of chinese kale = อิทธิพลของฮิวมัสจากลีโอนาร์ไดท์และจุลินทรีย์ที่เป็นประโยชน์ต่อปริมาณวิตามินซี สารต้านอนุมูลอิสระและการเจริญเติบโตของคะน้าฮ่องกง / Fapailin Chaiwon
Fapailin Chaiwon
2008
Investigation of phenolic compounds and antioxidant activity of selected indigenous plant = การศึกษาสารประกอบฟีนอลิคและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของพืชท้องถิ่นที่คัดเลือก / Suganya Tachakittirungrod
Suganya Tachakittirungrod
2011
Production of antioxidant cassava starch based films =การผลิตฟิล์มแป้งมันสำปะหลังต้านอนุมูลอิสระ / Wirongrong Tongdeesoontorn
Wirongrong Tongdeesoontorn
2007
Relationship between free radical scavenging and anti-inflammatory activities of medicinal plants in Northern Thailand / Chalermpong Saenjum
Chalermpong Saenjum
2008
Selected Antioxidants in green chilli paste = สารต้านอนุมูลอิสระบางชนิดในน้ำพริกหนุ่ม / Kamonrat Ruanma
Kamonrat Ruanma
2006
Study of Thai shallot (allium ascalonicum L.) extracts on glutathione synthesis and degradation under oxidative stress and inflammation in human monocytic cell line (U937) / Nuttakaan Leelarungrayub
Nuttakaan Leelarungrayub